bejárati ajtók

KÖMMERLING termékcsalád

A KÖMMERLING termékcsalád bejárati ajtóit szélállóság, vízzárás, légáteresztés, hanggátlás és betörésvédelem jellemzi. A bejárati ajtók palettája igen széles, számos szín- és formaváltozatban érhetők el, sokféle kialakítást tesznek lehetővé – az épület egyedi homlokzatára szabva. A kívánt látványtól és felületszerkezettől függően az ajtók például lakkozással, fóliakasírozással, vagy éppen elegáns alumíniumborítással is készülhetnek, sokféle színárnyalatból választhatók, a külső és a belső oldalon egymástól eltérően is kialakíthatók.

9

ablakprofilhoz illő kivitel

9

120 kg teherbírású ajtópántok

rehau-bejarati-ajtok
  • innovatív anyagok és technikák 100% 100%
  • energiahatékonyság, betörés- és zajvédelem 100% 100%
  • sokféle tervezési opció 100% 100%

PRESTIGE 76 AD

Új építésű házakhoz, illetve lakásfelújításhoz ajánljuk. A mai trendekhez igazodva megjelenését letisztult, elegánsan szögletes formavilág jellemzi.

PRESTIGE 88 MD

Passzív és alacsony energiaigényű házak nyílászárója. Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.

VEKA termékcsalád

A VEKA termékcsalád bejárati ajtói 5-7 légkamrás tok és szárny profillal, extrudált gumitömítéssel, kiemelkedő hőszigeteléssel ideális választások lehetnek mindazoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. Az ajtók széles panelválasztékban, többféle kivitelben (kétszárnyas, oldal/felülvilágítós), továbbá többek között 120 kg teherbírású ajtópántokkal, acélcsapos ajtózárakkal, hőhídmentes aluküszöbbel készülnek. Anyagukban színezett RAL 9016 fehér, továbbá választhatók festett vagy fóliázott felülettel és porszórt alumíniumborítással.

9

német biztonsági ajtózárak, ajtókilincsek és ajtópántok

9

minden tartományban erős, horganyzott acélmerevítés

spectrum-bejarati-ajtok
  • gondosan kiválasztott alapanyagok 100% 100%
  • alapprofilok és speciális profilok 100% 100%
  • hosszú élettartam 100% 100%

TREND 76

Nagyon kedvező ár-érték arányt képviselő termékcsalád. Elsőosztályú lakóélményt biztosít a kiváló hőszigetelésnek és a hatékony hangszigetelésnek köszönhetően.

PREMIUM 82

A legújabb fejlesztésű termékcsalád. Minden más rendszernél komplexebb megoldásokkal, hiánytalan profilválasztékkal. Precízen megtervezett és optikailag is átgondolt. Keskeny, letisztult forma és kiváló statika jellemzi.

Kérje előzetes árajánlatunkat!

Védett tartalom. Köszönjük a megértést!