ablakok

KÖMMERLING termékcsalád

A KÖMMERLING termékcsalád ablakai a kiváló hőszigetelő tulajdonságuk mellett zajvédelmet és betörésvédelmet is nyújtanak. A speciális tömítésrendszernek köszönhetően a huzattól és a nedvességtől való védelemről is gondoskodnak, a könnyű zárhatóság és nyithatóság mindemellett is biztosított. A sokféle kialakítási lehetőség, a gazdag színvilág, a több különleges fólia, valamint felületstruktúra mind-mind hozzájárulnak az épületre szabott, egyedi stílusú homlokzat látványvilágának megtervezéséhez. 

9

emelt biztonsági fokozat

9

hibásműködést-és kiemelést megakadályozó funkcióvédelem

rehau-ablakok
  • innovatív anyagok és technikák 100% 100%
  • energiahatékonyság, betörés- és zajvédelem 100% 100%
  • sokféle tervezési opció 100% 100%

KÖMMERLING

76 AD

Új építésű házakhoz, illetve lakásfelújításhoz ajánljuk. Erős műszaki megoldásai mellett a mai trendekhez igazodva megjelenését letisztult, elegánsan szögletes formavilág jellemzi.

KÖMMERLING

76 MD

Kiváló választás családi házakhoz vagy alacsony költséggel fenntartható épületekhez. A 80 mm feletti beépítési mélységű nyílászárókra jellemző hőátbocsátási tényezőkkel bír.

KÖMMERLING

88 MD

Passzív és alacsony energiaigényű házak nyílászárója. Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.

VEKA termékcsalád

A VEKA termékcsalád „A” kategóriás profil masszív falvastagsága és a nyílászárókba beillesztett erős merevítővas kiváló statikai paraméterei garantálják a tartósságot és a hosszantartó használati értéket. További előny az ablakok színtartóssága, ezáltal a teljes élettartalomra biztosított az eredeti megjelenés megőrzése. Kialakításának köszönhetően mindenben megfelel a kor kihívásainak. A letisztult forma, hófehér keret vagy a gazdag színskála segítik vásárlóinkat a tökéletes ablakok megkomponálásában. Az intelligens profilvezetésnek és a megfelelő üvegezésnek köszönhetően magas szintű hangszigetelést biztosítanak.

9

egykezes működtetés

9

résszellőző funkció

spectrum-bejarati-ajtok
  • gondosan kiválasztott alapanyagok 100% 100%
  • alapprofilok és speciális profilok 100% 100%
  • hosszú élettartam 100% 100%

TREND 76

Nagyon kedvező ár-érték arányt képviselő termékcsalád. Elsőosztályú lakóélményt biztosít a kiváló hőszigetelésnek és a hatékony hangszigetelésnek köszönhetően.

PREMIUM 82

A legújabb fejlesztésű termékcsalád. Minden más rendszernél komplexebb megoldásokkal, hiánytalan profilválasztékkal. Precízen megtervezett és optikailag is átgondolt. Keskeny, letisztult forma és kiváló statika jellemzi.

Kérje előzetes árajánlatunkat!

Védett tartalom. Köszönjük a megértést!