Szolgáltatásaink

a felméréstől a beépítésig

árajánlatadás

Az egyéni elképzelések, illetve a kiválasztott termékek alapján elkészítjük az előzetes ajánlatunkat.

l

felmérés

Szükség esetén felvesszük a méreteket, tanácsadás keretében az egyedi igények is egyeztetésre kerülnek.

beépítés

A legyártott termékeket a helyszínre szállítjuk, elhelyezzük, beállítjuk és rögzítjük, végül finomhangoljuk őket.

#1

Weboldalunkon keresztül előzetesen megigényelt ajánlatunkat e-mailben megküldjük.

#2

Szükség esetén személyesen vagy telefonon történt egyeztetést követően a megbeszélt időpontban elvégezzük a helyszíni szaktanácsadással egybekötött felmérést, majd legfeljebb 3 munkanapon belül elküldjük az egyedi, egyéni igényekre szabott, véglegesített árajánlatot.

#3

A szerződéskötést követően a megrendelt nyílászáró 4-6 héten belül beépítésre kerül.

munkafolyamat

A megrendelt termékek helyszínre szállítását és adott helyiségekben való elhelyezését követően, a megfelelően előkészített, szabaddá tett munkaterületen végezzük a munkát. Képzett munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal és kellő odafigyeléssel végzik tevékenységüket, vigyázva az ingatlanra és az értékekre.

Amennyiben nyílászáró-cserére kerül sor, az új ajtók/ablakok beépítését a régi nyílászárók kibontása előzi meg, valamint előzetes kőművesmunkára is szükség lehet. A bontási és egyéb előkészítő munkálatokat is kollégáink végzik. 

Ha régi nyílászárók bontására nincs szükség, akkor az új nyílászárók beépítése nem jár nagy zajjal és porral, ettől függetlenül a szükséges óvintézkedések megtehetők (például radiátorok, közelben lévő bútorok, értékek letakarása). Köszönjük az együttműködését!

A beépítés során rögzítjük, kiszigeteljük és beállítjuk a nyílászárókat, elhelyezésre kerülnek az adott kiegészítők, mint például takarólécek, párkányok, szúnyoghálók, redőnyök, végül finomhangoljuk a szerkezeteket. A nyílászárók beépítést követően használatra készek. 

Amennyiben utólagos kőművesmunkára van szükség az esetlegesen sérült falrészek, burkolatok esztétikai helyreállításához, akkor külön térítés ellenében a belső falakon könnyűszerkezetes gipszkartonnal kialakítjuk a kávát, melyet leélvédőzünk és glettelünk.

ütemezés

A nyílászárók beépítésének időtartama a nyílászárók számától és a beszerelendő kiegészítőktől függ. Egy-egy nyílászáró komplett beépítése 1-2 órát vesz igénybe, egy átlagos családi ház összes nyílászárójának beépítése 1-2 napos munkát jelent. A munkafolyamatok ütemezését úgy alakítjuk, hogy az a ház lakói számára is ideális legyen.

beépítési díj

A beépítési díj kizárólag a nyílászárók beépítésének díját tartalmazza.  

Kérje előzetes árajánlatunkat!

Védett tartalom. Köszönjük a megértést!