BEÉPÍTÉSI KISOKOS

A-tól Z-ig

Nagy valószínűséggel Ön, kedves Látogató azért olvassa ezeket a sorokat, mert nyílászáró cserét fontolgat ingatlanában, vagy újépítésű házába szeretne ajtókat, ablakokat beépíttetni.

A beépítési kisokossal az a célunk, hogy a nyílászárókkal, azok beépítésével, illetve bontásával és cseréjével kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket csokorba szedjük, és a lehető legérthetőbben megválaszoljuk.

Ezzel nem titkoltan a saját dolgunkat is igyekszünk megkönnyíteni, hiszen ha kapcsolatba kerülünk egy árajánlat vagy egy felmérés során, az ajtók és ablakok bontásos cseréjével, a nyílászárók beépítésével kapcsolatos tudnivalókat már jó eséllyel esetleg csak pontosítani, kiegészíteni szükséges.

Fontos leszögezni, hogy a nyílászáró beépítési kisokosban leírtak az általunk kidolgozott folyamatokat mutatják be, melyekhez a közel húsz éves szakmai tapasztalatunk nyújtja az alapot. Azonban a nyílászárók területe igen komplex és szerteágazó, hiába az elmúlt 20, szakmában eltöltött év, még a mai napig találkozunk újdonságokkal. Mind a gyártók fejlesztései, mind a segédanyagok forgalmazói lévén, mind pedig az egyéni igények kielégítése során folyamatosan tanulunk.

A beépítési kisokos tematikája követi a megrendelői igények alakulását, tartalma folyamatosan bővül.

t

Amennyiben kérdése akadt, keressen minket bátran!

Védett tartalom. Köszönjük a megértést!